Waar is de pauze knop?

Wat vliegt de tijd! Annabelle is ondertussen 10 maand en zit geen minuut stil. Het enige wat haar de laatste weken interesseert is rondlopen (niet zelfstandig weliswaar). De salontafel, de kasten, zelfs de ramen hebben geen geheimen meer. Daar loopt ze mime-gewijs voorbij. Sinds deze week heeft ze een loopwagentje en vliegt ze door de leefruimte. Ze is ook haar evenwicht aan het testen want ze laat af en toe los en blijft dan gedurende een paar seconden rechtop staan. Een ondernemende baby is ze. Ik geniet van de keren dat ze nog in slaap valt op mijn schoot als ze melk drinkt, maar die momenten zijn eerder zeldzaam geworden. Heeft er iemand de pauze knop al gevonden? Het gaat soms TE snel!

Verder gaat ons leventje hier zijn gang. Volgende maand verhuizen we tijdelijk naar een huurhuis in Lochristi tot onze woning gebouwd is (vermoedelijk ergens in 2019 ten laatste hopen we).
We zitten ondertussen met de architect in een al iets definitievere fase. Er moeten nog wat aanpassingen gebeuren maar over het grootste deel zijn we het eens. Wat kijken we er naar uit dat ze er eindelijk aan gaan beginnen eind dit jaar/begin volgend jaar! We informeerden ook eens naar houtskeletbouw bij LAB 15, een Gents bedrijf dat zelf alles uitvoert. De bouwtijd zou een stuk sneller kunnen gaan, wat ons dan alleen al financieel een heel stuk kan besparen (omdat we en lening aflossen en huren). Maar we zien wel.

Eerst fase 1: verhuizen (opnieuw ja en ik heb er echt geen zin in!)

 

Leave a Reply