Eindelijk de ikea keuken gehackt!

Dit stond al heel lang op mijn lijstje en eindelijk kwam het ervan. Ik haalde mijn inspiratie op pinterest en instagram. De saaie ikea keuken kreeg een groen/blauwe verf van Colora, het werkblad bekleefde ik met marmerfolie van Brico, er werd nog ledverlichting geplaatst aan de achterzijde (had ik nog liggen van ooit bij Ikea) en de magnetron kreeg een “duw”lichtje. Omdat je geen keuken hebt zonder koelkast kregen onze twee keukenprinsessen een koelkast van “Kids Concept”. Best prijzig maar voor mij elke euro waard. Sinds hun “nona” er niet meer is, krijgen ze elk jaar een Sinterklaascadeautje van haar via mezelf. Dit jaar dus een heuse koelkast. Danku nona!

Accessoires komen van: Ikea, Hema, Kids Concept, Plan Toys, Fisher Price uit mijn eigen kindertijd (check dat blauwe pannetje :-))

Ik kopieerde eventjes mijn instagram foto aangezien ik de foto nergens terug vind voorlopig 😉

 

Leave a Reply