Het gaat hier met sprongen vooruit!

Annabelle is 7 maand en de laatste weken vlogen voorbij. Ze kon twee weken geleden rechtzitten, al wiebelend en viel geregeld om. Vandaag zit ze kaarsrecht en dit makkelijk een uur aan een stuk. Ze speelt zelfstandig op haar speelmat en heeft nu ook gevonden hoe ze zich kan verplaatsen op haar buik. Ik noem het nog niet kruipen, daarvoor zet ze haar knietjes nog niet helemaal. Ze duwt zich af op haar voetzool en gaat zo de woonkamer rond (dan weer richting tafelpoot, stoel, kat,…). Niks is veilig. We plugden dus sinds deze week al stopcontactbescherming in en je raadt het nooit… Dat ziet er opeens ook zo interessant uit! Gedaan met de rust, maar die was er eigenlijk tot nu ook amper 😉

Wat kan ze ondertussen nog? Brabbelen als geen ander, baba-dada-papa (jaja, papa) en ik bespeurde ook al eens mama (of ik denk het althans :p).

Het is een gekke, lieve, ondernemende baby aan het worden met een eigen willetje. Maar we mogen zeker niet klagen. Als we uit eten gaan geniet ze er ook van en is ze meestal rustig.

En anders is de Italiaan zijn vrouw er om haar te troosten als we pizza eten 😉

Leave a Reply