Speelhoek 2.0

Ik zat al een tijdje te ijsberen over de speelhoek van Annabelle. We hadden een ikea kastje met felgekleurde bakken, een apart boekenkastje, een paar bakken speelgoed,… En in mijn hoofd lukt dat dus niet 🙂 Alles moet in zijn geheel bij elkaar passen. Oja, ik word daar instant happy van en een happy mama wil iedereen toch in huis 🙂

Gelukkig dat vriendlief mij een beetje begrijpt 😉 Dus kastje verkocht op een tweedehandssite en reorganisatie van de hoek.

Ik tikte een bankje/tafeltje van “arthur & friends” op de kop via een tweedehandssite en vond de stoeltjes online aan 30 procent. Dat konden we toch niet laten liggen (ik wou die al HEEL lang :-)). Ondertussen ging ik ook een weddenschap aan met een bevriende mama, die dus falikant afliep. Het was de week waarin ik het meeste geld uitgaf in maanden i.p.v. een week koopverbod. Iris, credits to you, jij won 🙂

Het keukentje komt van ikea en pimpte ik met plakfolie van “kitsch kitchen”, er moeten nog nieuwe handvaten op maar ik vind voorlopig mijn zin nog niet. Het uilenlampje met LED licht is ook van de alomgekende winkel.

De kast is ook van ikea (what would we do without ikea? :-)), het is een “flysta” en we kochten er ineens de bijhorende mandjes bij.

De poster kocht ik ooit bij “de huiszwaluw”, een superleuke winkel in Gent! Het is de “ABC” poster van PSikhouvanjou. De kader komt van… je raadt het al 🙂

 

Leave a Reply