Naaien voor de lente & zomer!

De eerste sneeuwvlokjes zijn gevallen maar ik denk al volop aan een outfit voor de lente en zomer voor Annabelle. Met een baby op komst binnen max. 8 weken (ojee, zo snel al…) zal ik niet veel tijd meer hebben om te naaien vrees ik. Op voorhand wat kleedjes naaien zodat we verder kunnen tot de zomer leek me een goed plan.

Ik kocht het patroon van “compagnie M” – lila dress. En eigenlijk zijn dit verschillende patronen in 1. Je kan er een jumpsuit van maken en kleedjes. Ik kocht de pdf versie maar had gauw spijt van die keuze want ik moest echt serieus puzzelen om al die delen aan elkaar te lijmen. Volgende keer de papieren versie toch maar 🙂

Het kleedje zit normaal in een wip in elkaar maar door mijn zwangerschapsdementie (en dit is echt geen grap) begon ik echt te twijfelen, prutsen, verkeerd te naaien,… ik denk echt dat ik dringend nieuwe hersencellen moet bestellen ergens (bol.com? ;-)).

Hieronder twee kleedjes die ik naaide.

Het cactuskleedje is maat 86, maar valt een pak groter hier dus zal tegen de lente kunnen hoop ik. De stof bestelde ik op een Poolse website.

Het vossenkleedje is maat 92 en zal hopelijk passen deze zomer en anders in de herfst met een sous-pull eronder ofzo 😉 Stof is van Lily Balou en komt van http://wwww.mondepot.be

Leave a Reply