I love sweaters!

Twee weken geleden ging ik stof kopen bij “toverstof” in Destelbergen. De ideale winkel voor mij, 5min. rijden, toffe stoffenmadam in de winkel en leuke stofjes, meer moet dat niet zijn. In mijn ooghoek zag ik het boek “I love sweaters”. Ik zag het al een paar keer voorbij wandelen op websites en hier kon ik het inkijken, ideaal! 15min. later ging ik huiswaarts met stof EN het boek. De stof die ik voor deze truien gebruikte komen van “2nd handmade” en “bonnie and buttermilk”. Ik ben helemaal weg van de bloemenstof van bonnie & buttermilk!

Ik probeerde voorlopig dit patroon uit: sweaterdress (maat 92-98). Het patroon vind ik aan de kleine kant, Annabelle past er al redelijk goed in maar is eigenlijk vrij klein. Voor grotere bijna 2jarigen zou ik een maatje ruimer nemen, zeker qua lengte.

De patronen zijn makkelijk te vinden op het blad en de uitleg is heel duidelijk. Ik toverde deze week drie truien uit mijn machine. Er kwam een naaidagje met mijn tante aan te pas, die voor gezellige sfeer zorgde. Nog eens bedankt tante Karin! Smaakt naar meer!

 

 

Leave a Reply